2 iunie 2010

Castiga bani pe net!!

Ai auzit pana acum ca poti sta in fata calculatorului si sa castigi bani? Daca nu aflii acum si anume prin sistemul PTC, iar mai jos va voi prezenta ce inseamna si ce trebuie sa faci ca sa castigi.
PTC vine de la Paid-to-Click, adica sunteti platit pentru a da click. Mai exact site-urile PTC platesc vizitatorii pentru a da click pe anumite reclame si a le vizita 10-30 sec.
Pentru fiecare reclama vazuta primesti o suma de bani care difera de la un site la altul, cele care ofera mai mult de 0.2$ pe click au sanse foarte mari sa fie siteuri care nu platesc ( asa-zisele SCAM- inselatorii ).
Principalul mod de a face bani, este prin “referrals”, adica cei care se inregistreaza prin tine pe site-ul respectiv.
In momentul in care te inregistrezi pe un site primesti automat un link personalizat “referral link” pe care il folosesti pentru a atrage alti membri. Evident sumele castigate cresc exponential o data cu numarul de membrii adusi…si se poate ajunge la sume frumusele.
Mai este si varianta de a investi…dar ATENTIE MARE nu o aplicati decat in buxurile care sunt considerate de incredere in momentul respectiv-veti obtine de asemenea venituri substantiale. Reclamele propuse se pot vizita o singura data intr-o zi.
Pe site-urile PTC reclamele se gasesc de regula in sectiunea “View Ads” ,sau”Surf Ads” . Plata se face in momentul in care depasesti limita minima de retragere care depinde de fiecare PTC in parte, de regula 1$-4 $ la prima incasare…cautati PTCurile ( denumite generic si buxuri ) care platesc instant sau rapid ( 24-72 ore ) In lista de mai jos urmeaza a fi prezentate situri de incredere, VERIFICATE si cu dovezi de plata.





Pe urmatorul site PTC ai nevoie de un cont  youtube activ pentru  a te inregistra. Acest site te plateste pentru fiecare vizionare, comentare, urmarire sau daca dai o nota  unui clip pe youtube.

Paid2YouTube.com

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger