26 martie 2009

In premiera: Sistem 100% unplugged


Pe 28 martie, incepand cu ora 20:30, Sistem va sustine un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti, pentru a marca Ora Pamantului in Romania.

In premiera absoluta, concertul celor 5 percutionisti va fi 100% unplugged. Nici un microfon, nici o boxa, nici un cablu si - mai ales - nici un reflector nu se vor afla pe scena unde va performa Sistem. In vecinatatea scenei va fi amenajat un "60" urias, compus in totalitate din lumanari, care va constitui singura sursa de lumina, in afară de iluminatul stradal din zona.

Intrebat cum ar descrie aceasta initiativa muzicala 100% energy-free, Zoli Toth (Ambasador Earth Hour) a raspuns: "Va fi ca in liceu cand ne strangeam in parc si vreun coleg canta la chitara. Nu era asa multa lumina, nu aveam nici amplificare, dar ne simteam tare bine. Pe 28 martie, pe scena vom fi doar noi si butoaiele noastre, masurand in ritmuri cele 60 de minute in care fiecare trebuie sa se gandeasca la viitorul planetei. Le multumim celor de la Recolamp care au facut acest concert posibil si sper ca sambata seara sa ni se alature cat mai multi prieteni intru ecologie."

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger