26 mai 2009

Mamă, ce hotel se ridică la Mamaia!

Primăvara lui 2010. Acesta este termenul la care demarează cel mai îndrăzneţ proiect de până acum din staţiunea Mamaia: o copie fidelă a celebrului hotel Burj Al Arab din Dubai, considerat una dintre cele mai exotice destinaţii din lume. Singura diferenţă va fi, spun viitorii proprietari, dimensiunea, iar lucrările vor dura, cel mai probabil, doi ani. Hotelul va avea şapte stele.

 Copia celebrului Burj Al Arab din Dubai va purta numele Black Pearl (Perla Neagră), va fi cotată cu şapte stele şi va fi amplasată pe malul lacului Siutghiol, undevaîntre hotelurile Rex şi Scandinavia. Black Pearl va avea 17 apartamente de lux cu vedere către mare şi lacul Siutghiol. Proprietari sunt acţionarii unui fond de investiţii din Asia, care au de gând să investească 1.300.000 euro în proiectul Black Pearl. Ei au achitat deja în aprilie 550.000 euro, tranzacţia închein- du-se prin intermediul unei firme ce se ocupă cu gestionarea acestui tip de fonduri pentru piaţa din Europa de Est. Terenul a fost achiziţionat la valoarea de 1.250 de euro pentru un metru pătrat şi are ieşire la lac, exact în zona unde, în prezent, se organizează cele mai importante festivităţi estivale, inclusiv celebrul concurs de ambarcaţiuni de viteză “Class 1 Romanian Grand Prix”.

Este cel mai luxos din lume

Hotelul Burj Al Arab din Dubai, Emiratele Arabe Unite, este cel mai înalt (are 323 metri) şi cel mai luxos hotel din lume (7stele). E situat pe o insulă artificială, la 280 m depărtare de plaja Jumeirah, şi e legat de ţărm printr-un pod curbat, privat. Pentru realizarea construcţiei s-au folosit peste 70.000 mc de ciment şi 9.000 tone de oţel, costul total ridicându-se la aproximativ 1,6 miliarde $. Burj Al Arab are 8.000 metri pătraţi acoperiţi cu foiţă de aur de 22 de carate şi 24.000 metri pătraţi de marmură

Asa va arata Black Pearl din Mamaia Asa arata Burj Al Arab din Dubai

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger