12 iunie 2009

Depeche Mode nu poate reprograma concertele anulate în mai-iunie

Reprezentanţii Depeche Mode au anunţat oficial că trupa nu va putea reprograma niciunul dintre concertele open-air anulate în perioada 12 mai - 8 iunie, printre acestea aflându-se şi cel de la Bucureşti.

Dave Gahan - foto arhivă

Fanii care şi-au cumpărat bilete pentru spectacolul programat iniţial pentru data de 16 mai au posibilitatea de a recupera valoarea acestora sau de a le preschimba cu bilete B’ESTFEST, la tarife speciale. Astăzi, 12 iunie, Depeche Mode a anunţat ca vor fi anulate toate cele opt spectacole în aer liber din cadrul turneului „Tour of the Universe” care nu au avut loc la data stabilită, fanilor care şi-au achiziţionat bilete pentru aceste concerte urmând a li se returna valoarea tichetelor.

În ciuda faptului ca în ultimele săptămâni reprezentanţii Depeche Mode şi organizatorii locali au încercat să găsească o modalitate de a face acest lucru viabil, reprogramarea concertelor nu a fost posibilă. Membrii trupei regretă faptul că programul nu le va permite să ajungă în toate oraşele incluse iniţial în turneu, dar îşi doresc să poată concerta pentru fanii din aceste ţări în viitorul apropiat. „Am sperat până în ultimul moment cî trupa va reuşi reprogramarea spectacolelor anulate, iar din discuţiile cu managementul trupei a reieşit că revenirea la Bucureşti era una dintre priorităţile membrilor Depeche Mode. Din pacate, programul incarcat al trupei nu a permis includerea niciunui concert în pauzele de turneu, dar ştim că Dave, Martin şi Andy şi-au dorit foarte mult să concerteze din nou în faţa fanilor români” a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger