3 iunie 2009

Droguri de lux, vândute în club cu 700 € doza

''Dacă ai bani, de ce să nu se aleagă şi praful de ei!''. După asemenea vorbe par să se ghideze şi tinerii din Capitală cu buzunarele doldora, care, la petrecerile exclusiviste, “aruncă” pană la câteva sute de euro pentru un vârf de ac de drog sintetic sau pentru câteva “timbre” (n.r. - folie care se bagă sub limbă) de LSD.

La petrecerile de fiţe din cluburi, tinerii cu dare de mână combină alcoolul cu narcoticele scumpe

Pe piaţa stupefiantelor din România îşi fac loc, încet, dar sigur, şi drogurile sintetice de foarte bună calitate, destinate puştanilor de bani gata ce-şi fac veacul prin cluburile de fiţe din buricul Bucureştiului sau pe la petrecerile private. Amfetaminele, care costă până la 700 de euro doza, sunt fabricate în laboratoare speciale, aflate în oraşe din ţările nordice. “Stupefiantele sunt atât de concentrate, încât dau dependenţă psihică de la primele doze. Drogurile îi fac pe consumatori să «plutească, provoacă tulburări ale vederii, inimii şi capului. Cei care le consumă simt nevoia să bea mult, iar unii chiar au senzaţia că sunt mai puternici, că pot distruge orice dintr-o lovitură”, ne-au precizat surse din rândul ofiţerilor antidrog.

În primăvara anului trecut, poliţiştii de la “Narcotice”, din cadrul BCCOA Bucureşti, au reţinut mai mulţi indivizi care aduceau, la comandă, zeci de grame de droguri sintetice, precum 2C-B, DţT şi DOB, din Suedia şi Finlanda.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger