8 iunie 2009

Un gălăţean a câştigat marele premiu de la Loto: 46 de milioane de lei!

La această agenţie, de lângă Combinatul Siderurgic Galaoei, s-a câştigat premiulÎn sfârşit, s-a câştigat! După aproape o jumătate de an, un român a reuşit să ghicească cele şase numere extrase de Loteria Română. Fericitul este din Galaţi şi a câştigat nici mai mult, nici mai puţin decât 11 milioane de euro (46.171.670,14 de lei), după ce a plătit numai 15 lei pe un bilet.

15, 44, 19, 7, 37, 30 - Acestea sunt numerele care au făcut un român milionar în euro. Premiul de la Categoria I a fost adjudecat cu un bilet în valoare de 15,7 lei, jucat la o agenţie din Galaţi. Ba, mai mult, în acelaşi loc, alte două persoane au câştigat câte 2,5 milioane de euro în noiembrie 2008. Agenţia se află într‑un cartier de lângă Combinatul Siderurgic Galaţi.

“Cei mai mulţi clienţi de-ai mei sunt siderurgişti. Aproape toţi joacă variante simple, după ce ies de la lucru”, ne-a declarat casiera Veta Radu (49 de ani), cea care a vândut biletele câştigătoare. Acest premiu este al doilea ca valoare dat de Loteria Română. Ultimul norocos care şi-a adjudecat cel mai mare pot la Loto (12 milioane de euro) a fost turcul Ali Arslan, în ianuarie, anul trecut.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger