21 februarie 2010

Şoc în Ghencea! Ceahlăul bate Steaua, după un meci cu multe incidente

Ceea ce se anunţa ca o victorie facilă pentru Steaua, la primul meci în sezonul de primăvară, s-a transformat într-un coşmar pentru echipa lui Mihai Stoichiţă, care a pierdut lamentabil în faţa lanternei roşii, Ceahlăul, 1-3.
Zapata, autorul gafei campionatului
Zapata, autorul gafei campionatului

Kapetanos a deschis scorul pentru stelişti, şi totul părea că merge în direcţia logică. Onciu a egalat pentru Ceahlăul şi 1-1 la pauză. Repriza a doua a abundat de evenimente neaşteptate. Mai întâi, meciul a fost întrerupt de arbitrul Istvan Kovacs, după ce antrenorul Ceahlăului, Gigi Mulţescu, a acuzat că a fost lovit de câteva obiecte aruncate din tribună. Reluările Antena 1 au arătat faptul că Mulţescu a încasat câţiva bulgări de zăpadă.

Retragerea jucătorilor la cabine n-a fost nici ea lipsită de incidente. Janos Szekely şi antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, şi-au primit şi ei porţia de bulgări.

La reluarea meciului, eroul negativ s-a numit Zapata. Columbianul din poarta Stelei a gafat incredibil, degajând o minge relativ facilă direct în Vasilache, din care balonul a poposit cuminte în poartă. Bădescu a semnat sentinţa Stelei, rămasă, între timp, în 10 oameni, după ce Nicoliţă a fost eliminat.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger