17 martie 2010

Lady Gaga s-a dezbracat! 15 milioane de oameni au privit-o!

Aproape 15 milioane de oameni au urmarit noul videoclip marca Lady Gaga pe YouTube in ultimele trei zile, curiosi sa vada filmuletul de 9 minute, dar mai ales costumatiile trasnite ale artistei.

Dupa ce a uimit o lume intreaga cu costumatiile sale excentrice, care i-au facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva Lady Gaga ar fi un barbat travestit, videoclipul piesei Telephone le-a oferit curiosilor - raspunsul. Artista a renuntat la haine, e drept, doar temporar.

Conceput ca un scurtmetraj de 10 minute, videoclipul incepe cu Lady Gaga in inchisoare. Odata eliberata pe cautiune, ea porneste la drum alaturi de Beyonce, insa nu reuseste sa se tina departe de necazuri. Cele doua pun la cale o crima si sunt nevoite sa fuga iarasi de politie pentru a nu ajunge dupa gratii.

Se pare ca si Beyonce s-a lasat cucerita de stilul vestimentar fistichiu al colegei sale, imprumutand cateva idei pentru costumele de scena.

Lady Gaga a cunoscut un succes urias odata cu lansarea albumului "Fame" din 2008 si pana acum a vandut peste 8 milioane de discuri in intreaga lume. Special pentru admiratori, Lady Gaga vine la MTV Idol!



Sursa ProTV.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger