25 martie 2010

Nu sunt bani de alocaţii in martie

Creşterea copiilor, sacrificată pe altarul crizei. Alocaţiile şi indemnizaţiile de creştere a copilului sunt puse în aşteptare de către guvernanţi. În martie, drepturile copiilor vor fi plătite cu două săptămâni întârziere. Asta în timp ce mulţi dintre părinţii copiilor băcăuani depind de aceşti bani si in conditiile in care Guvernul a avut bani pentru a se deplasa la Iasi pentru o sedinta care ar fi fost mai ieftina in Bucuresti.

„În Bacău, alocaţiile şi drepturile de creştere copil ar fi trebuit să intre pe data de 16, iar cei de la Direcţia Muncii spun că nu sunt şanse să intre banii pe card până pe data de 29 martie. Până atunci, noi cu ce ne creştem copiii? În fiecare lună sunt întârzieri de câte 2-3 zile dar acum sunt două săptămâni.”

Sursa: Stoica E. din Bacău , 1tvbacau.ro

Veste proastă pentru toţi părinţii şi copiii care sperau să primească alocaţiile şi indemnizaţiile pentru creşterea copilului cel mult în marja obişnuită de întârzieri. În martie, peste 24 300 de prestaţii vor ajunge la beneficiari cu 2 săptămâni întârziere. Explicaţia...

Criza nu a afectat insa cheltuielile Guvernului, deplasat cu catel cu purcel in Iasi, la o sedinta unde nu s-a pus problema economiilor cu deplasarea si cazarea.




Sursa 1TvBacau.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger