6 martie 2010

Ţiganii din Timişoara nu au limite! Şi-au tras palate şi în cimitir

Pentru a nu trece neobservate nici după ce mor, mai multe familii de ţigani cu stare din Timişoara şi-au ridicat adevărate palate chiar şi în cimitir. Acestea au trecut peste limitele bunului-simţ, dar şi peste cele impuse de primărie şi au construit cavouri imense pentru rudele decedate.
Locurile de veci ale rromilor din Timişoara arată ca nişte  adevărate palate. Ele sunt împodobite cu turnuleţe şi cu coloane

Încă din timpul vieţii, ţiganii din Timişoara nu au uitat să îşi pregătească cu grijă locul de veci. Şi dacă viaţa şi-au petrecut-o în castele cu multe etaje şi zeci de turnuleţe, de ce ar fi altfel pe lumea cealaltă? Capelele construite în cimitirul de pe Calea Buziaş depăşesc cu mult limita legală de înălţime, care este de 1,80 metri.Acestea  sunt două dintre cele mai luxoase cavouri din cimitirul de pe Calea  BuziaşAcestea  sunt două dintre cele mai luxoase cavouri din cimitirul de pe Calea  Buziaş

Pentru a  se face remarcat în mulţimea de cavouri, acest loc de veci a fost  decorat de proprietarii săi cu statuete

Îngropaţi în cavouri înalte de şase metri

Mai mult, acestea sunt dotate cu geamuri termopan, uşi blindate, turnuleţe şi chiar terase. Administratorii cimitirului susţin că nu au ce să facă, pentru că ţiganii se pare că au obţinut aprobări de la primărie, însă în loc de o capelă înaltă de 1,80 metri au construit unele care ajung chiar şi la şase metri.

Înmormântările se fac cu mare fast

Din spusele administratorului cimitirului de pe Calea Buziaş, două dintre capele aparţin membrilor clanului Carpaci, renumiţi în Timişoara din cauza scandalurilor în care au fost implicaţi. Ultimul membru îngropat aici a fost Migo Carpaci, care a murit în august, anul trecut, într-un accident de maşină, în Ungaria.

Ţiganii din toată ţara s-au adunat atunci la înmormântarea bărbatului de 32 de ani, care nu peste mult timp ar fi trebuit să preia conducerea clanului.
Înmormântările membrilor clanului Carpaci se fac cu mare fast

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger