4 martie 2010

Top 8 minciuni de barbat.

Potrivit unui studiu, bărbaţii mint de şase ori pe zi, de două ori mai mult decât femeile. Citeşte mai jos care sunt minciunile pe care soţii, logodnicii sau prietenii voştrii le folosesc cel mai des.
Imagine simbol (foto: Northfoto)
Sunt blocat în trafic - Mulţi bărbaţi spun acest lucru, chiar dacă au într-adevăr un motiv real pentru care întârzie.

Nu a fost atât de scumpă - Ca să nu fie certat de iubită că a cumpărat un lucru nefolositor, mulţi bărbaţi spun că nu au dat mulţi bani pe el. De asemenea ei pot astfel să demonstreze că sunt şi responsabili cu banii.

Imagine  simbol (foto: Northfoto)Sunt pe drum - Bărbaţii se folosesc de această scuză pentru a scapa de la un eveniment la care nu vor să meargă. Ştiu că nu pot scăpa, însă pot întârzia.

Nu obişnuiesc să beau prea mult - Această minciună poate arăta că există o problemă gravă cu adevărat, care va pune în pericol nu numai relaţia. Trebuie să vorbeşti cu el despre cât eşti de îngrijorată, însă ai grija în ce moment îi spui. Această conversaţie trebuie să aibă loc atunci când este treaz.

Îmi cer scuze nu am vazut apelul, mi-a murit bateria sau nu am semnal - Sunt minciunile preferate ale bărbaţilor când vor să scape de o conversaţie telefonică. De multe ori bărbaţii apelează la aceste minciuni în loc să îţi spună să te potoleşti cu telefoanele pentru că au nevoie de puţin timp liber. Imagine  simbol (foto: Northfoto)

Nu, fundul tău nu pare atât de mare - Bărbaţii s-au învăţat minte, dacă nu îţi spun acest lucru, tu vei fi supărată şi nu vor mai avea parte de sex un timp. Dacă totuşi vrei să îi spui că fundul ei nu este atât de mic pe cum crede, întreabă o prietenă cum o poţi spune, fără să regreţi după aceea.

Asta este ultima bere - Experţii spun că aceasta minciună este preferata bărbaţilor când vor să scape de prietenele ce îi sună exact în mijlocul unei întâlniri cu amicii.

Nu e nimic în neregulă - Potrivit unui studiu, 52% dintre bărbaţi au

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger