10 martie 2010

Un bucureştean a câştigat într-un an 23.600.000 €

 Conform declaraţiei depuse la Finanţe, un bucureştean a primit in 2008 pe drepturi de proprietate intelectuală o sumă colosală.

Cand alţii nu ştiau ce să mai facă să se imbogăţească peste noapte sau cel puţin să se pună la adăpost de recesiune, un bucureştean a spart gura târgului. El şi-a pus imaginaţia la lucru, a creat şi a câştigat! Astfel, a primit, numai în anul 2008, drepturi de proprietate intelectuală în valoare de 23,6 milioane de euro.


Asta înseamnă că a realizat un euro pe secundă

Secunda şi moneda de un euro-asta a numărat în 2008 un bucureştean care “şi-a îngrăşat” conturile cu 23,6 milioane de euro, de parcă ar fi câştigat de mai multe ori la Loto. Dacă facem o socoteală simplă, bucureşteanul a primit zilnic circa 65.000 de euro. Pentru acest succes, românul nici nu a jefuit, nici nu a ţepuit pe nimeni, ci a făcut un produs pentru care a fost răsplătit cu vârf şi îndesat în urmă cu doi ani. Documentele de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti arată că purcoiul de bani a intrat în buzunarele bucureşteanului pe baza unui contract de drepturi de proprietate intelectuală.

Pe acest tip de act lucrează doar persoanele care inventează, creează, elaborează produse industriale, opere scrise sau audio, compoziţii muzicale, filme, programe de calculator, lucrări de arhitectură sau opere plastice.

Pe lângă acest norocos, în registrele de la Finanţe, mai figurează încă un locuitor din sectorul 1, care a încasat peste 7 milioane de euro din vânzarea acţiunilor. De asemenea, în sectorul 2, campionul câştigurilor din proprietate intelectuală este un alt bucureştean care a câştigat din dividende aproximativ 5 milioane de euro. Identităţile lor sunt secrete.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger