25 mai 2009

Au plantat legume în lenjeria intimă

De câte ori nu ţi-ai dorit să ai propria grădină de care să te ocupi de unul singur? Ei bine, acum se poate chiar dacă locuieşti la bloc şi nu ai spaţiu pentru aşa ceva.

Cei mai originali britanici consideră că nimic nu e imposibil şi vin cu o idee pe care n-o poţi refuza dacă îţi doreşti să ai gradină îndiferent de consecinţe. Societatea Regală de Horticultură (RHS) îi indeamnă pe britanici să planteze legume şi fructe oriunde, chiar şi în ... lenjeria intimă.

Zis şi făcut! Unii englezi nu s-au dat în lături şi au început să-şi creeze propria grădină. Şi pentru a demonstra că totul este posibil, sutienele pline cu răsaduri au fost expuse la festivalul florilor de la Hampton Court Palace. Potrivit The Telegraph în cele mai încăpătoare sutiene au fost plantate răsaduri de salată şi roşii, iar în sutienele cu numere mici şi-au făcut loc răsadurile de căpşuni şi zmeură.

Iniţiativa Societăţii de Horticultură numită "Ceea ce faci, este pentru tine" are ca scop să-i convingă pe englezi să aibă propria grădină fără a ţine cont de nimic.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger