25 mai 2009

Ce face omul la beţie... Un bărbat de 50 de ani din Andover, Hampshire, supărat că vânzătorii dintr-un magazin Tesco nu au vrut să îi vândă alcool,

Ce face omul la beţie...

Un bărbat de 50 de ani din Andover, Hampshire, supărat că vânzătorii dintr-un magazin Tesco nu au vrut să îi vândă alcool, a intrat cu maşina prin geamurile magazinului şi s-a oprit abia după ce a smuls două case de marcat şi a rănit şase persoane.

Managerul magazinului i-a spus că este prea beat şi l-a invitat să părăsească magazinul. Omul le-a spus ce avea de gând să facă, de supărare, dar n-a fost luat în serios, mai ales că autoturismul pe care îl conducea era un Rolls Royce.

Prima tentativă de a intra cu maşina de lux prin geamuri a fost sortită eşecului, dar omul n-a renunţat - a dat înapoi şi a venit cu viteză mai mare. Urmările acţiunii sale se pot vedea în poze.

Doctorii sosiţi la faţa locului au tratat şase pesoane, în stare de şoc, pentru diverse vânătăi şi tăieturi, fiind transportate ulterior la spital pentru o examinare mai detaliată.



Purtătorul de cuvând al Poliţiei din Hampshire, Katie Wilson, a confirmat pagubele şi faptul că şoferul băut a fost arestat pentru distrugere şi tentativă de omor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger