28 mai 2009

Forţată să facă sex 30 de ore

Nu de puţine ori, adolescente naive cad victime traficanţilor de carne vieO adolescentă de 16 ani din Capitală a fost luată cu forţa de pe stradă, urcată intr-o maşină, dusă pe un camp din Străuleşti şi obligată să facă sex pe bani cu nu mai puţin de zece indivizi. Coşmarul Alinei, elevă de liceu, a durat 30 de ore! În tot acest timp, părinţii o căutau disperaţi. Când au găsit-o, au aflat că încă de la începutul anului, fata fusese constrânsă de alţi doi tineri să întreţină relaţii sexuale pe bani.

Calvarul Alinei, elevă în clasa a X-a la un liceu din sectorul 1 al Capitalei, a început în ianuarie, când doi băieţi care îi fuseseră, pe rând, iubiţi au pus la cale o afacere incredibilă. Ei au forţat-o pe fată să se prostitueze pentru ei. Practic, puştoaica era nevoită ca după ore să meargă într-o casă din cartierul bucureştean Străuleşti şi să facă sex acolo cu bărbaţii pe care îi aduceau cei doi.

Ca să fie siguri că victima nu se opune, indivizii au şantajat-o cu filmuleţe în care ea apărea în ipostaze nu tocmai cuminţi şi au ameninţat-o că înregistrările vor ajunge la tatăl ei. Prinsă în iţele acestei situaţii, pe care o considera a fi fără ieşire, fata s-a conformat. Coşmarul ei a “Mascaţii” au dat buzna în curtea unuia dintre proxeneţii din Străuleştiieşit la iveală zilele trecute, după ce un al treilea individ, tot din Străuleşti, a răpit-o de pe stradă.

Alina abia ieşise de la şcoală când s-a trezit luată pe sus, urcată într-o maşină şi dusă pe un câmp din Străuleşti. Nemernicul a ţinut-o acolo nu mai puţin de 30 de ore, timp în care a obligat-o să facă sex cu zece bărbaţi. Clienţii au plătit câte 30 de lei pe “partidă”. În acest timp, părinţii Alinei o sunau încontinuu, dar răpitorul îi închisese fetei telefonul mobil. L-a deschis abia când toţi clienţii au fost satisfăcuţi. Tot atunci, individul a şi răspuns la telefon şi a vorbit cu tatăl Alinei care i-a spus că poliţia e pe urmele lui şi l-a somat să-i lase fata în pace.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger