9 iunie 2009

Are doar 2 ani, dar e la fel de desteapta ca Bill Gates sau Einstein!


Are doar 2 ani, dar e la fel de desteapta ca Bill Gates sau Einestein!

Karina Oakley, o fetita de doar 2 ani, din Anglia, a uimit expertii, dupa ce i s-a stabilit un coeficient de inteligenta de 160, acelasi cu cel al lui Bill Gates sau Albert Einstein.

Mama fetitei a mers cu ea la un expert in copii geniali, la recomandarea prietenilor, care si-au dat seama de istetimea Karinei.

Copila, care implineste 3 ani in aceasta vara, a trebuit sa raspunda unor intrebari si a fost supusa unor probe pentru a i se stabili abilitatea verbala, memoria si capacitatea de a interpreta numere si forme. Potrivit rezultatelor, Karina are varsta mentala echivalenta cu cea a unui copil de 4-5 ani, dar memoria si capacitatiile ei verbale si logice ii confera un IQ de 160.

Un scor intre 90 si 109 la testele de inteligenta este considerat mediu, iar cineva cu un IQ de peste 140 este considerat ca fiind inzestrat cu un intelect superior.

Profesorului care i-a testat abilitatile Karinei spune despre ea ca are "o imaginatie minunata" si un talent aparte pentru cuvinte. De asemenea, specialistul este de parere ca, foarte probabil, IQ-ul copilei va creste odata cu varsta.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger