9 iunie 2009

CAZ INCREDIBIL! O fata de 10 ani este alergica la secolul XXI


Fata alergica

Molly Harrad, care locuieste in oraselul Herne Bay din sud-estul Angliei, nu poate purta incaltaminte, sosete sau haine obisnuite si nici macar sa intre in contact cu un covor.

La scoala, ea mananca sub supraveghere doar hrana special selectata si ambalata, in caz ca intalneste vreun aliment care sa-i provoace o alergie.

In plus, copila de 10 ani trebuie sa-si aiba permanent mainile acoperite de manusi dintr-un bumbac special, sa faca baie intr-o solutie speciala care sa-i acopere pielea si ia mai multe medicamente impotriva alergiilor extreme de care sufera.

Medicii nu pot explica de ce fetita trebuie sa traiasca un asemenea cosmar, insa le-au spus parintilor ei ca nu cred ca Molly ar fi suferit de toate aceste alergii, daca s-ar fi nascut in urma cu 100 de ani.

Printre alimentele care ii provoaca copilei reactii alergice se numara pastele, painea, ovazul, laptele, ouale, rosiile, soia, ciocolata si nucile.

Aproape toate produsele cosmetice, cum ar fi sapunul, samponul sau deodorantul, suprafetele din plastic si cauciuc, praful, diversele aparate si chiar magnetii ii pot pune, de asemenea, viata in pericol.

In afara casei, Molly este alergica la iarba, polen si chiar unele jucarii. In plus, ea trebuie sa evite monedele, creioanele, stilourile si tastaturile de calculator.

"Am fost la cei mai buni doctori din regiune, dar niciunul nu stie ce ar putea face pentru a o ajuta pe Molly. Pur si simplu nu a mai existat un astfel de caz pana acum", a declarat tatal fetei pentru tabloidul britanic TheSun.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger