3 iunie 2009

Ne vom plimba cu telegondola deasupra Bucurestiului

Capatul traseului va fi langa Pavilionul H din parcul Herastrau
Telegondola va avea punctul de pornire la intrarea in Bucuresti prin Pantelimon si va traversa salba de lacuri pana in Herastrau
In curand, Capitala va fi traversata pe deasupra, de la un capat la altul, de telegondole. Acestea vor pleca din Pantelimon si vor ajunge in Herastrau.




Alexandru Saulea


Ideea mai veche a primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, de a avea o telegondola peste sector, a primit unda verde de la Municipalitate. De acum nu mai ramane decat comandarea studiului de fezabilitate si inceperea lucrarilor efective. Proiectul prevede ca telegondola sa aiba mai multe functiuni: turism, agrement si transport public. Cel mai probabil capacitatea unei telecabine va fi de maximum sase persoane. Traseul va incepe de la intrarea in Bucuresti, pe la Pantelimon, si va trece pe deasupra salbei de lacuri a orasului, adica Lacul Pantelimon, Plumbuita, Dobroiesti, Fundeni, Tei, Floreasca si raul Colentina. "Vom amenaja malurile raului Colentina si pe cele ale lacurilor pe care le traverseaza telegondola. Dupa ce avem toate documentele, banii si aprobarile, lucrarile vor dura maximum un an si jumatate", ne-a spus primarul sectorului 2, Neculai Ontanu. Calatoria se va sfarsi in Parcul Herastrau, la Pavilionul H. Banii pentru acest proiect vor fi accesati din fonduri europene. Edilul Sectorului 2 anunta, anul trecut, ca va face si parcari la capetele liniilor, pentru a facilita accesul spre telegondola, dar si spatii de agrement.

2 Comentarii:

Anonim spunea...

prea tare:> am sa merg si eu sa ma dau :P

Robert spunea...

esti interesat de link exchange?...uite ID-ul meu robert9h

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger