2 iunie 2009

Oana Zavoranu, In razboi cu Moni columbeanu "Iesi afara, nesimtito!"

INFRUNTATA. Monica Columbeanu si-a gasit nasul
FARA TEAMA. Oana Zavoranu nu s-a lasat intimidata de promisiunile de "bine" ale Monicai Columbeanu si i-a dat o lectie pe care nu o va uita prea curand
Gazda emisiunii "Pact cu Diavolita" a dat-o afara din platou pe Monica Columbeanu pentru ca aceasta a amenintat-o ca ii distruge show-ul.

Pentru a fi prezenta in emisiunile TV, Monica Columbeanu pune tot felul de conditii care mai de care mai neobisnuite. De la faptul ca nu vrea sa imparta canapeaua cu asistentele TV sau cu unii invitati pana la impunerea anumitor subiecte de discutie, sotia lui Irinel este extrem de pretentioasa in aparitiile ei pe "sticla". Iata insa ca nu intotdeauna ii sunt tolerate conditiile, mai ales atunci cand acestea sunt impuse prin metode neortodoxe.
In urma cu cateva zile, la filmarile pentru emisiunea Oanei Zavoranu de la Kanal D, "Pact cu Diavolita", Monicai nu i s-au mai acceptat pretentiile, sfarsind prin a fi data afara din platou chiar de cea care o invitase.
Un moment din schema scenariului prevedea un fel de casting de soferi pentru Monica. Unul dintre tinerii expusi in fata sotiei miliardarului de la Izvorani a avut mai multa initiativa si, pentru a o impresiona pe aceasta, s-a dezbracat de camasa si a luat-o in brate. A plimbat-o asa prin studio, asezand-o pe pianul din platou si apoi aducand-o inapoi la canapea. Monica nu a protestat in niciun fel, ba chiar a zambit, dar dupa cateva minute i-a zis Oanei sa nu difuzeze aceste imagini pentru ca ea este sotia lui Irinel si nu vrea sa apara in bratele altui barbat, care nu era nici macar asa de frumos. Vedeta Kanal D i-a spus ca s-a filmat si si-a continuat treaba, dar Monica a revenit dupa cateva minute cu solicitarea ei de a taia la montaj secventele cu pricina, insa pe un ton care a starnit indignarea intregii echipe de filmare. "Am destula putere sa fac tot ceea ce imi doresc. Sa fac in asa fel incat sa fie "bine" cu aceasta emisiune. Cum m-am certat cu cei de la Pro TV pot sa ma cert si cu voi", a spus aceasta revoltand-o teribil pe Oana Zavoranu.
In replica, prezentatoarea i-a spus Monicai ca ea nu face legea in emisiunea ei si ca s-a saturat de vedete de carton, apoi a dat-o afara din studio. "Iesi afara, nesimtito!", a spus, nervoasa, Oana spre uluirea Monicai, careia nu ii venea sa creada ca este tratata astfel. Se pare ca Oanei i s-a spus de la productie ca sotia lui Irinel nu poate sa plece, ca nu are sofer, iar vedeta Kanal D a spus sa o dea afara, in strada.

O da in judecata


"A inceput sa ameninte ca emisiunea e un balci si un fake (n.r. - facatura) si ca ea are pile sa o distruga. Eu nu accept santajul si amenintarile. Nimeni nu o sa-mi impuna ce sa fac in emisiunea pe care o prezint. Eu nu
mi-am permis sa spun altora ce sa faca in emisiunea lor si nici nu am avut tupeul si nesimtirea de a ameninta si de a santaja un moderator TV. Am stiut sa respect gazda si casa in care m-am dus chiar daca uneori nu mi-au convenit intrebarile", ne-a declarat Oana Zavoranu, care intentioneaza sa difuzeze emisiunea cu tot cu secventele pe care Monica si le-ar fi dorit eliminate la montaj, sambata, la ora 22.30. Mai mult, Oana vrea sa o dea in judecata pe sotia lui Irinel pentru amenintare si santaj. In momentul de fata, lucrurile sunt destul de neclare, intrucat, al randul ei, Monica si-a consultat avocatul si a trimis o somatie postului Kanal D de a cenzura imaginile respective. "Nu vreau sa comentez nimic deocamdata. Voi lasa avocatul sa se ocupe de aceasta problema", ne-a spus Monica Columbeanu.
(U.M.V./ S.O.)

A primit 300 de euro pentru prestatia ei


In sprijinul ei, Oana Zavoranu ne-a dezvaluit si faptul ca Monica Columbeanu nu avea dreptul la astfel de pretentii atata vreme cat a solicitat si a primit un onorariu pentru a aparea in emisiune. Pentru a veni la filmarile show-ului "Pact cu Diavolita", sotia lui Irinel Columbeanu a primit 300 de euro.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger