2 iunie 2009

Ramasite ale avionului s-au gasit in Oceanul Atlantic


Update: Zborul 447 Air France se pare ca s-a prabusit in apropiere de coasta senegaleza , iar autoritatile braziliene, franceze si senegaleze au trimis echipe de investigatii in locul unde se presupune, deocamdata, ca a cazut aeronava Airbus A330-200 ce zbura pe ruta Rio de Janeiro-Paris.
Stirea initiala:

In Oceanul Atlantic s-au gasit ramasite ce ar putea apartine aeronavei Airbus cu 228 de pasageri la bord, in cursa Brazilia - Franta.

Avionul Airbus A330-200, care apartine companiei Air France si zbura peste Oceanul Atlantic pe ruta Rio de Janeiro - Paris , a disparut de pe ecranele radar in jurul orei 6.00 GMT (ora 9.00 a Romaniei).

Aeronava urma sa aterizeze pe aeroportul din Paris, Roissy , in jurul orei 11,15 (12.15 ora Romaniei). Autoritatile braziliene si cele franceze s-au sesizat si au pornit cautarile.

Se pare ca inainte de disparitia Airbus-ului de pe radare, echipajul a anuntat un scurtcircuit la sistemul electric si ca vor intra intr-o zona de turbulente puternice.

Autoritatile franceze si brazilene au primit o sesizare din partea unui cargo francez care indica gasirea epavei Airbus-ului in apele oceanului.

Surse oficiale spun ca este foarte probabil ca dupa mesajele echipajului catre turnul de control, aeronava sa se fi prabusit in Atlantic. Francois Brousse, directorul departamentului de comunicare al companiei Air France considera ca : "Cel mai probabil avionul a fost lovit de un fulger".

Sansele sa existe supravietuitori, in urma prabusirii avionului Air France, sunt aproape nule.

Compania aeriana a dezvaluit nationalitatile pasagerilor: 2 americani, 1 argentinian, 1 austriac, 1 belgian, 58 de brazilieni, 5 britanici, 1 canadian, 9 chinezi, 1 croat, 1 danez, 1 olandez, 1 estonian, 1 filipinez, 61 de de francezi, 1 gambian, 26 de germani, 4 unguri, 3 irlandezi, 1 islandez, 9 italieni, 5 libanezi, 2 marocani, 3 norvegieni, 2 polonezi, 1 roman, 2 rusi, 3 slovaci, 2 spanioli, 1 suedez, 6 elvetieni si 1 turc.

harta

Zborul 447 al cursei Rio de Janeiro - Paris este afisat pe tabela ca intarziind, ulterior a fost eliminat

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger