18 martie 2010

Copil cu PATRU maini si PATRU picioare, venerat in India!

8 membreUn baietel de 7 ani din India, nascut cu patru maini si patru picioare, e venerat de hindusi pentru asemanarea lui cu zeul Visnu. Parintii nu-l vor idolatrizat, ci abia asteapta sa-l vada operat.

Parintii lui Deepak Kumar sunt incurajati ca acest lucru e posibil de faptul ca in 2007 o fetita nascuta la fel, cu patru maini si patru picioare, a fost operata cu succes in Bangalore. Si ea, pana sa-i fie indepartate membrele parazite pe cheltuiala spitalului, ce a suportat costurile de 50.000 de dolari, fusese venerata de localnici drept copil cu puteri divine.

In fata lui Deepak Kumar pelerinii religiosi veniti din regiunile apropiate se inchina, il ating ca pe o zeitate si-i ofera dulciuri si flori pentru a-i primi binecuvantarea divina. „Nu sunt de acord ca Deepak sa castige bani lasandu-i pe oameni sa-l divinizeze. Pur si simplu, pentru fiul meu imi doresc sa fie operat si sa scape de membrele anormale si sa aiba si el un corp normal”, spune tatal sau, Viresh Paswan, un muncitor in constructii in varsta de 35 de ani, dintr-o casta inferioara a satului Belhari, situat la 125 de kilometri de capitala statului Bihar, unul dintre cele mai sarace state ale Indiei.

El mai spune despre fiul sau, care are doi frati mai mari sanatosi, ca i-a surprins pe batranii satului si pe doctorii locali supravietuind la nastere, multi copii nascuti cu astfel de dizabilitati murind. Cele patru membre in plus provin de la un geaman-parazit prins de pieptul lui.

Unii copii ma trag de ele pana tip de durere”, povesteste Deepak.

La invitatia unui oficial local, familia l-a dus la spitalul universitar din capitala statului pentru un examen medical. Acolo au aflat de cazul fericit al fetitei din Bihar, Lakshmi Tatma, operata in urma cu trei ani. Povestea ei a facut la vremea respectiva inconjurul globului, devenind subiect de documentare de televiziune sau articole in ziare de toate felurile si chipurile.

Sursa: StirileProTv.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger