16 mai 2010

CFR Cluj este noua campioana a romaniei!


CFR Cluj a câştigat sâmbătă seară cel de-al doilea titlu de campioană din istoria sa, după ce a trecut cu scorul de 2-1 de Internaţional Curtea de Argeş, în penultima etapă a Ligii I.


Clujenii au deschis scorul în minutul 32 prin Cristi Bud, care a înscris din interiorul careului advers, după o pasă perfectă a lui Sixto Peralta.


În minutul 67, când fanii "feroviarilor" se pregăteau deja de fiesta, Apostu a egalat cu o lovitură de cap de la 8-9 metri.

Ciprian Deac a adus victoria trupei lui Mandorlini în minutul 74, când a înscris cu un şut din interiorul careului, profitând de marcajul larg al defensivei adverse.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony , Mureşan, Cabrera, Edimar - Peralta, Dani, Culio (66 Bottone) - Deac, Bud (79 Y. Kone), L. Traore (46 De Zerbi). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Internaţional: M. Popa - Matei, Viera, Chiricheş, Frăsineanu - Băcilă, Popa, Voiculeţ (89 Stoianof), Kone - Răduţ, Apostu (87 Stan). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Culio 34, Deac 66, Tony 82 / Băcilă 51, Viera 70, M. Popa 77.

Cartonaş roşu: Dani 82.

Arbitri: Teodor Crăciunescu - Aurel Oniţă, Florin Stănescu - Florin Marcu

Observator: Alexandru Crişan

În faţa a circa 22.000 de spectatori, jucătorii CFR-ului au primit tricourile şi medaliile de campioni ai României, împreună cu trofeul care îi recompensează pentru câştigarea titlului.

Medaliile şi tricourile de campioni au fost oferite de vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Alexandru Boc, şi de secretarul general al ligii, Valentin Alexandru.

Trofeul pentru câştigarea campionatului a fost ridicat de căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Cum ti s-a parut?

 

Dark Night Template by Totul despre Blogger